Contact

Kapsalon Joly brengt extra kleur in uw leven


U houdt van een ander kleurtje? Of die grijze haren die beginnen te overwegen, wil u wegwerken met een (semi)-haarkleuring? Als u uw haar wil kleuren in Nijlen, dan ben ik de kapster met jaren ervaring op de teller.

Zonder ammoniak

Alle producten die ik gebruik zijn ammoniakvrij, zodat uw haar bij het kleuren zeker niet wordt beschadigd. Een tweede belangrijke reden is dat uw type hoofdhuid ook niet wordt beschadigd. Daarom kies ik voortdurend voor topmerken. Geschikt voor elk haar- en huidtype.

  • Gewone kleuring
  • Biokleuring
  • Fantasiekleuring
  • Lokken/highlights
  • Kleuring zonder ontkleuren

Kleur make-over

Voor een ‘kleur make-over’ kan u best uw haar laten kleuren bij mij. De ruime ervaring in combinatie met de juiste technieken en producten maken van mijn kapsalon in Nijlen voor u de geknipte partner voor alle kleuringen en schakeringen. Kom langs of maak een afspraak.

Contact

Als u niet zeker bent van uw stuk, kan u altijd advies krijgen. In het kapsalon zijn ook altijd kapselboeken beschikbaar om inspiratie op te doen. En als u een voorbeeld heeft, mag u altijd een foto meebrengen. Ik ben de geknipte partner voor al uw haarkleuringen.

Contacteer ons!
03 500 73 56